nedelja, 10. februar 2013

Izrazito poslabšanje vremena s sneženjem

Teden, ki se končuje zaključujemo z kar lepim vremenom,teden, ki se bo začel pa bo v primežu izrazitega poslabšanja in sneženja. Takole nekako pa je videti potek vremena v naslednih dneh. Prvo naj povem, da moj opis poteka po vćerejšnih i najnovejših današnjih modelskih izračunih, možna pa je še kaka sprememba,saj pot ciklona še ni dokončno videna.V Primeru, da bi šel ciklon nekoliko bližje, bi bilo padavin precej več.
Že ponoči se bo oblačnost zgoščevala, tako da se bomo prebudili v že precej oblačno jutro. Tekom dneva bo pričelo rahlo snežiti, sneženje pa se bo v večernem času precej okrepilo. Noč na torek in torkovo jutro bo sneženo, na čase lahko sneži tudi močneje. V torek dopoldne bo sneženje oslabelo in ponehalo,ponovno pa začelo snežiti predvidoma v drugi polovici noči na sredo. V sredo bo oblačno s sneženjem,sneženje pa bo pslabelo in predvidoma ponehalo v sredinem popoldnevu oz večeru. Nato pa nas predvidoma čaka hladno vreme, prevladovalo bo večinoma spremenljivo oblačno a suho vreme.
No, Do sredinega večera, pa bi po DANAŠNJIH izračunih lahko dobili nekako od 30-50cm snega. Vsekakor zadevo spreljamo, novosti pa bomo delili z Vami :))

Ni komentarjev:

Objavite komentar